The Sims 3 Supernatural e disponibil acum pentru PC si Mac

The Sims e de neoprit. Electronic Arts a lansat noul pachet Supernatural in care jucatorii pot avea noi experiente intr-o lume magica.
Cu noul expansion pack Supernatural, jucatorii isi pot trai fanteziile supernaturale fie ca vampir sau vrajitoare, varcolac sau zana. Fiecare fiinta fantastica are propriile puteri supernaturale: vrajitoarele isi arata abilitatile la zborul pe coada de matura si se pot provoca una pe cealalta in dueluri pline de vraja, zanele arunca aure si joaca farse, vampirii se strecoara la adapostul intunericului noptii si seduc alte personaje sa se alature gastii de nemuritori, iar varcolacii sunt mereu la vanatoare schimbandu-si aspectul, fiind oameni sau lupi. Speciile fantastice pot fi combinate, copilul avand 50% sanse sa fie din specia mamei sau tatalui.

   


Pe langa vrajitoare, zane, vampiri si varcolaci, jucatorul gaseste o multime de fantome pe care le poate personaliza dupa bunul plac. Chiar si cauza mortii unei fantome poate fi decisa dupa bunul plac al jucatorului. De la inec pana la a fi lovit de un meteorit, diverse personaje pot deveni fantome.In The Sims 3 Supernatural jucatorul are parte de elixire sau abilitati magice intr-o lume ciudata, fantastica, plina cu intamplari stranii, surprize supranaturale si atacuri de zombie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Featured Games

Abonați-vă la newsletter-ul nostru:

Abonați-vă aici la newsletter-ul nostru. Este simplu, sigur și ușor!

Jocuri online © 2014 - Web design de Iulian M. Design