Cele mai așteptate jocuri în 2013

Industria de jocuri video va lansa unele dintre cele mai mari lovituri ale sale anul viitor - și lansarea mult așteptată a sistemelor de console noi de la Microsoft, dar și Sony ar putea avea un an bun. 

Iată unele dintre jocurile mult așteptate în 2013.


Grand Theft Auto V

Până de curând, distribuitorul Take-Two Interactive Software nu ar fi putut avea un an profitabil fără un Grand Theft Auto în top. Și în timp ce compania nu a confirmat clar o dată de lansare, analiștii se așteaptă ca aceasta va fi înainte de sfârșitul lunii martie.
Practic, nu se știu prea multe despre joc, publicitatea jocului numai până în prezent a fost făcută doar  prin trailere on-line, sau imagini din joc, dar fanii sunt deja dornici de a juca. Ultimul "GTA" s-a vândut în 15 milioane de exemplare.


Gears Of War: Judgment


Trilogia "Gears of War" a adus mai mult de 1 miliard de dolari pentru Microsoft și Epic Games, o realizare notabilă.
"Judgment" este așteptat în primăvară și ar putea fi ultimul lansat pentru Xbox 360.

Bungie's "Destiny"


În timp ce practic nu se știe nimic despre acest joc, care nu are nici măcar un nume oficial, încă, ar putea fi unul dintre cele mai bine vândute jocuri în 2013, poate bate chiar Call of Duty.
Motivul? "Destiny" (un nume de cod) va fi primul joc non-"Halo" al producătorului Bungie.
Compania distribuitoare Activision-Blizzard speră că jocul va fi bine primit, după ce au investit aproape la 140 milioane dolari pentru a finanța dezvoltarea jocului (incluzând și costurile de marketing).
Se speră ca vânzările să atingă 5 milioane de unități în primele șase luni.

Bioshock Infinite

Actiunile de companiei Take-Two au sărit aproape 20 la sută în prima săptămână după "Bioshock" a fost lansat în 2007. 
Până în martie 2010, el a fost vândut în 4 milioane de exemplare. O continuare de la un studio diferit a făcut mediocru, dar cu designerul original Irrational Games înapoi la cârmă, jocul va fi o nouă lovitură, iar fanii vor putea să pună mâna pe joc, cam pe la sfârșitul lunii februarie.

Tomb Raider
Lara Croft este o instituție în jocuri, astfel încât decizia Square Enix a reporni franciza nu este una fără riscuri.
Această Lara este tânără, lipsită de experiență și vulnerabilă, fără, nici măcar, o pereche de pantaloni scurți. Unii s-au temut că această Lara ar putea fi prea vulnerabilă, nu ca personajul feminin puternic care a făcut istorie, dar interesul rămâne totuși ridicat.
Editorii au hotărât lansarea noului "Tomb Raider", în 2013, oferind dezvoltatorilor un timp suplimentar pentru a pune jocul la punct.

God Of War: Ascension
De la debutul său, în 2005, această serie de acțiune / aventură a devenit emblematică pentru franciza brandul PlayStation.Trilogia inițială s-a vândut în mai mult de 21 de milioane de exemplare.
Studioul a decis să facă pentru următoarea tranșă un prequel, permițând gamerilor să vadă modul în care el a devenit un instrument al răzbunării. Judecând după atenția acordată trailerului de lansare care a debutat la începutul acestui an, jucătorii nu pot decât să aștepte să-l încerce.

South Park: The Stick Of Truth

Istoria "South Park" în jocurile video nu este mare, dar "Memory of Truth", pare o idee excelentă. Jocul este dezvoltat de Obsidian Entertainment, o companie cu un istoric de produse bune. Și dacă mai punem la socoteală că scenariul jocului este realizat de creatorii "South Park" Trey Parker și Matt Stone, distracția este maximă.

1 comentarii:

Featured Games

Jocuri online © 2014 - Web design de Iulian M. Design