Două jocuri noi pentru PC în luna iunie

Luna iunie 2013 aduce jocuri noi.

* În data de 7 iunie va fi lansat în Europa Remember Me.


Dezvoltat de noul studio francez Dontnod Entertainment, Remember Me va prezenta faptele unui "vânător de memorie", o femeie pe nume Nilin, care are abilitatea de a se infiltra în mințile oamenilor și fură sau modifică amintirile acestora. Nilin face parte dintr-un grup numit Errorists, o celulă subterană care lucrează împotriva mega-corporației Memorise.
Ea suferă amnezie, pentru că autoritățile, speriate de cunoștințele și capacitățile ei, au arestat-o pe Nilin și i-au șters memoria. După ce a scăpat din închisoare, Nilin stabilește pe cont propriu o misiune pentru a-și recupera identitatea, ajutată fiind de singura ei prietenă. Căutarea trecutului duce la o vânătoare a celor care au creat societatea de supraveghere Memorise.
 

* 14 iunie este data anunțată pentru lansarea Chemical Spillage Simulation.

Lansat de Excalibur Publishing, Chemical Spillage Simulation te pune în costumul de protecție al unui membru debutant dintr-o unitate de prevenire a dezastrelor chimice.
Pe măsură ce vei crește în rang, vei avea acces la diverse vehicule, cum ar fi: un vehicul special pentru analize chimice, o unitate robotizată complet controlabilă care se poate aventura în zonele care nu sunt sigure pentru om sau vei conduce mașini  de pompieri.
Excalibur Publishing este compania care a mai lansat simulatoarele Train Simulator 2013, Camping Manager și Police Force 2.

2 comentarii:

  1. Salut, vrei sa faci schimb de link cu http://www.pacanele.club?

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept un raspuns daca vrei sa faci schimb de link cu http://www.jocuri-ca-la-aparate.net sau http://www.pacanele.club

    RăspundețiȘtergere

Featured Games

Jocuri online © 2014 - Web design de Iulian M. Design