Emergency 2013

Emergency 2013 este ultimul capitol din seria Emergency.
În plus, față de Emergency 2012 Deluxe, în 2013 Emergency 2013 jucătorul are la dispoziție o campanie noua cu patru misiuni suplimentare.

Erupția unui vulcan în mijlocul Europei amenință să îngroape totul în râuri de lavă. Forțele de salvare trebuie să lupte pădurile incendiate, cu gazele toxice pentru a salva oamenii speriați din calea lavei.
Emergency 2013 este lansat ca un pachet descărcabil prin intermediul platformelor de distribuție digitală (este necesară instalarea jocului principal), și ca o ediție completă cu noua campanie, precum și conținutul Emergency 2012 Deluxe.În seria Emergency pentru PC, jucătorul acționează ca un dispecer în misiunile de salvare, direcționează serviciile de pompieri, de poliție, unitățile medicale.
Jucătorul este ofițerul responsabil de tot și el face ca toate vehiculele și ajutoarele să fie la locul potrivit. El ia decizia potrivită la momentul potrivit.
Jucătorul decide folosirea cât mai eficientă a vehiculelor și a personalului, ofițerilor de poliție și agenților cu câini de salvare, în scopul de a aduce totul sub control în urma unui dezastru.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Featured Games

Abonați-vă la newsletter-ul nostru:

Abonați-vă aici la newsletter-ul nostru. Este simplu, sigur și ușor!

Jocuri online © 2014 - Web design de Iulian M. Design