Far Cry 3

După succesul înregistrat cu Assassin’s Creed III, Ubisoft e pe cale să lanseze un nou joc foarte apreciat de site-urile de specialitate.
Pe 30 noiembrie va fi lansat pentru iubitorii de shootere jocul Far Cry 3.

Singur, pe o insulă tropicală, jucătorul intră în pielea lui Jason Brody și va face ravagii pe toată insula stăpânită de violență și nelegiuire.
Jucătorul are de escaladat 18 turnuri radio, fiecare aducând noi obiective pe hartă, peste 30 de avanposturi inamice pe care să le atace, iar prin câștigarea fiecăruia, forța inamicilor scade.

Jason Brody trebuie să își arate tehnicile de camuflaj și să surprindă inamicii cu asalturi cu arme de foc sau eliminarea în liniște, cu un cuțit, a adversarilor.



Și animalele sălbatice îi pot fi de folos jucătorului. Cu un foc de armă poate deschide cuști cu animale care pot face treaba murdară în locul lui.

Chiar dacă uneori lucrurile nu vor merge conform planului, și va da nas în nas cu inamicii, un pistol cu amortizor prinde întotdeauna bine, o pușcă, sau de ce nu, un arc cu săgeți explozive care o să facă multe pagube în rândurile celor răi.
O pușcă cu lunetă își face întotdeauna treaba, cu o mână sigură adversarii pot fi eliminați de la distanță.
Pe măsură ce jocul avansează și jucătorul capătă experiență în lupta corp la corp, dezvoltă abilități reușind să elimine cu un simplu cuțit, adversari bine echipați.


Cerințe minime de sistem Far Cry 3:
Procesor Intel Core 2 Duo 2,66 GHz sau Athlon 64X2 6000+ 3GHz Memorie RAM: 4GB
Placa grafica DirectX 9.0c cu memorie de 512MB si Shader Model 4.0

1 comentarii:

Featured Games

Jocuri online © 2014 - Web design de Iulian M. Design